Despre Combi > Despre Combi

Despre Combi

Despre noi

 

Egrenat Care vă oferă o gamă diversă, practică si inovatoare de produse Combi pentru bebeluși, în cadrul acesteia regăsindu-se articole precum cărucioare ultramoderne, seturi vesele pentru servirea mesei, sisteme ergonomice pentru transport (marsupii) si încălțăminte functională, concepută pe bază recomandărilor experților medicali. 

 

Proveniență

 

Derivat din termenul „a combina”, denumirea de „Combi” se referă la relația armonioasă care se creează între copil și îngrijitorul său (părinte, bunic, bonă). Combi se inspiră din designul japonez modern, distins,  aplicându-l la realizarea unor produse de o foarte bună calitate, adecvate, avantajoase, utile, pentru familiile cu copii mici.

 

Misiune

 

Combi încearcă să înfrumusețeze lumea cu spații minunate, propice celor care își doresc un stil de viață îmbunătățit. Definește un standard înalt dar accesibil. Prețuiește copiii si părinții, sperând să aducă un plus de fericire in fiecare familie. Mai exact, să dea o mână de ajutor la creșterea micuților, prin crearea unor articole adecvate etapelor lor de dezvoltare, fiabile, avansate, perfecționate și, nu în ultimul rând, convenabile ca preț. 

 

De la anul înființării si până in prezent, Combi a crescut de la stadiul de designer si furnizor de produse pentru mamă și copil, la o companie puternică care se adresează întregii familii, cu un portofoliu extins și în domeniul sănătății. Combi muncește permanent pentru a i se recunoaște la nivel internațional calitatea și, implicit, marcă. Folosește ultimele tehnologii software si hardware. Colaborează cu experți în educația parentala. Se adaptează la nou. Respectă cu strictețe toate standardele, legile si normele de sigurantă impuse, mult mai severe decât cele naționale, japoneze. Totul pentru fericirea copiilor, încrederea și liniștea părinților, mulțumirea clienților, notorietate si succes. 

 

Toate detaliile (info, catalog de produse, magazine, istoric) se regăsesc aici: https://www.combi.com.ro/RO/catalogMain.php